Organizator

Usor, natural, gustos

Despre noi

REVISTA "BUCATARIA PENTRU TOTI" este singura revista de gastronomie care prezinta o gama variata de retete testate in bucataria redactiei si foarte multe informatii care tin de cultura gastronomica (istorie, literatura, istoria unor ingrediente, interviuri cu personalitati etc).

REVISTA "BUCATARIA PENTRU TOTI"este prima revista care a gatit si gateste in bucataria redactiei.

REVISTA "BUCATARIA PENTRU TOTI" reprezinta:

  1. AJUTOR, fiind o sursa de inspiratie. Pentru targetul tanar acest ajutor inseamna initiere, de aceea nu lipsesc sfaturile practice si informatia utila;
  2. NOUTATE, DELECTARE, mai ales in momentul in care gatitul se face de placere. Rasfoita in acest scop, revista se remarca prin fotografie, felul in care sunt prezentate retetele, imaginile care ilustreaza fiecare reteta.

RETETE 100% TESTATE IN REDACTIE
Revista "BUCATARIA PENTRU TOTI" prezinta mai multe tipuri de retete, care sa vina in intampinarea tuturor nevoilor cititorilor:

  • retete traditionale;
  • retete curente de zi cu zi;
  • retete avangardiste;
  • retete rapide sau elaborate;
  • retete uzuale sau festine

Revista "BUCATARIA PENTRU TOTI" se adreseaza atat persoanelor care vor sa invete sa gateasca, cat si celor care doresc sa experimenteze mancaruri noi, precum si celor care sunt interesati sa mentina un echilibru armonios intre sanatos si gustos si sunt atenti la mentinerea controlului asupra greutatii corporale.

Copyright © Bucataria pentru toti 2010